Klatreparken Silkeborg åbner i foråret 2022

Fra sommeren 2021 begynder Silkeborgs næste store outdoorattraktion at skyde frem i træerne over Silkeborg BikePark og på Cirkuspladsen.

Glæd dig til timevis af sjov og spænding, når Klatreparken.dk slår dørene op for Klatreparken Silkeborg, som forventes at stå klar i påsken 2022.

Klatreparken Silkeborg kommer til at rumme:

  • En stor klatrepark med op til 6 klatrebaner (fra 6 år og opefter).
  • Legeplads til de mindste (1-4 år).
  • Tarzanbane til legesyge børn (5-12 år).
  • Et udkigstårn med kig til Silkeborg, Cirkuspladsen og banerne inde i skoven. Der vil være fri adgang til tårnet året rundt, og indenfor Klatreparkens åbningstid starter nogle af klatrebanerne herfra.
  • Stor madpakkehytte med tagterrasse og flot udsigt til Silkeborg.
  • Spiseområder med borde og bænke samt et stort bålsted med grillrist.
  • Servicecenter til Silkeborg BikePark.

Klatreparken Silkeborg bliver et oplagt sted at holde din næste familiekomsammen, skoleudflugt, fødselsdag, polterabend, blå mandag, firmaevent, teambuilding-tur eller lignende – vi elsker at have besøg af glade gæster, og vi hjælper gerne med at gøre din særlige dag uforglemmelig.

Klatreparken Silkeborg bygges i tæt samarbejde med Silkeborg Kommune, og vi glæder os til at byde områdets beboere velkommen i foråret 2022 til klatring og leg i smukke, grønne omgivelser.

Klatreparken kan og må kun benyttes i åbningstiden. Men legepladsen, tarzanbanen, udkigstårnet, madpakkehuset, bålpladsen og alt andet i området bliver frit tilgængeligt, så familier, skoler, institutioner, foreninger og klubber kan benytte det året rundt og få det optimale ud af Silkeborgs smukke naturområde ved Cirkuspladsen og BikeParken.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Klatreparken Silkeborg!

Kontakt os: silkeborg@klatreparken.dk /   +45 81 81 37 80

Job i Klatreparken Silkeborg?

Selvom vi først åbner i foråret 2022, så tager vi allerede nu gerne imod ansøgninger til hjælper- og instruktørstillinger.

Vi ansætter løbende i foråret 2022.

 

Send os din ansøgning på:

silkeborg@klatreparken.dk