Skal du fejre fødselsdag og vil gerne, at der sker lidt andet end den traditionelle skattejagt og efterfølgende oprydning? Tag festen og alle vennerne med i skoven og få en fødselsdag med action!

Vi anbefaler børnefødselsdag i Klatreparken for børn fra 9 år og opefter, da yngre børn end det har brug for følgeskab med en voksen på banerne.

– I må gerne selv medbringe medbringe mad inkl. drikkevarer og service. Vi har borde og bænke, I frit kan benytte.

– Vores bålsted er til fri afbenyttelse, og vi sørger for brænde og optændingsgrej samt evt. snobrødspinde og grillrist.

– Vi anbefaler, at en fødselsdag hos os holdes en hverdagseftermiddag efter aftale, hvor vi kan åbne parken ved minimum 8 voksne klatrende (eller den tilsvarende mindstepris). Se entrépriserne i Klatreparken Randers, Klatreparken Aalborg og Klatreparken Silkeborg.

– Klatreparken giver gratis entré til fødselaren ved min. 10 deltagere. Tilbuddet gælder alle hverdage udenfor skoleferier og helligdage.

– Vi anbefaler, at I sætter 4 timer af til at holde fødselsdag i Klatreparken inkl. tid til spisning mv.

 

Invitationer

Skal I holde en sjov fødselsdagsfest i parken? Download vores invitationsskabelon, som nemt kan printes og sendes rundt til alle de inviterede:

Invitation til fødselsdagsfest i Klatreparken Randers 

Invitation til fødselsdagsfest i Klatreparken Aalborg

Invitation til fødselsdagsfest i Klatreparken Silkeborg

Husk også gerne regelblanketten: Regler for besøg i Klatreparken