Hvor lang tid tager det at klatre?

Det er meget individuelt og afhænger af alder og fysisk form. Men forvent at bruge minimum 2,5 timer på at gennemføre alle baner og afsæt hellere 4 timer, hvis du også gerne vil holde pauser mellem banerne.

Hvor lang tid har man i Klatreparken?

Indenfor åbningstiden må man som udgangspunkt være i Klatreparken, så længe man har lyst. Dog tages der forbehold for mange bookinger. Har man booket tid udenfor almindelig åbningstid, har man 4 timer i alt – hvilket er passende til at nå alle baner igennem.

Følger der en instruktør med rundt?

Instruktøren går rundt på jorden. Når du ankommer i Klatreparken, bliver du mødt af en instruktør, der hjælper med udstyret og giver instruktion til udstyr og sikkerhed. Herefter sendes du på banen selv og har mulighed for at prøve banerne i stigende sværhedsgrad. Instruktøren går rundt på jorden og kan kontaktes ved spørgsmål, gode råd, eller hvis der er brug for hjælp. Instruktøren går ikke rundt oppe på banen sammen med dig.

Hvordan betaler jeg?

Vi tager imod de fleste typer kort, mobilepay, og så tager vi naturligvis også imod kontanter

Skal man betale, selvom man ikke vil klatre?

Nej, naturligvis ikke. Der er gratis adgang i hele parken. Kun de, der skal op i højden at klatre, skal betale.

Hvad gør man ved taske/overtøj og værdigenstande mens man klatrer?

Vi anbefaler, at man efterlader værdigenstande i bilen og ikke medbringer løse genstande på klatrebanerne. Man kan opbevare sit overtøj og evt. taske ved hytten. Der er som oftest personale i nærheden, men opbevaring er på eget ansvar. En pengekat eller bæltetaske til pung/mobiltelefon er en mulighed.

Kan man købe mad og drikke i Klatreparken?

Der kan købes sodavand, te/kaffe og lidt snacks. For grupper kan der arrangeres sandwiches m.m. Kontakt os angående dette.

Må man medbringe eget mad/drikke?

Ja, det må man meget gerne, og vi har en rigtig hyggelig hytte, hvor man kan nyde sin medbragte mad.

Hvordan kommer jeg hen til Klatreparkerne?

Til Klatreparken Aalborg: Tag bus nr. 11 fra Aalborg busterminal (mod Skelagervej) og stå af ved Aalborg Zoo. Gå rundt om Zoo ad Faunavej, hvor vores indgang ligger i modsatte ende i forhold til Zoos hovedindgang.

Lige uden for indgangen til Klatreparken er der også parkeringspladser, hvis du er i bil, der gerne må benyttes. Dog gør vi opmærksom på, at der er rigtig mange der bruger disse, ligesom der skiltes med max. 5 timers parkering.

Til Klatreparken Randers: Tag bus 73 og 231, som går fra centrum af Randers og til Fladbro Kro, der ligger få minutters gang fra Klatreparken.

I bil: Parkeringen i begyndelsen af Skovboulevarden, hvor der også findes toiletbygning.
Er parkeringspladsen fuld, kan der parkeres ved kanopladsen bag Fladbro kro (Randersvej 94) eller på parkeringspladsen ved børnehaven (Himmelbrovej 2).

Børn og unge

Børn og unge under 15 år skal være i følgeskab med en voksen i parken. Den voksne behøver ikke nødvendigvis gå med barnet/den unge på klatrebanerne, hvis de kan klare sig selv. Børn og unge mellem 15 og 18 år må gerne være alene i Klatreparken, hvis de medbringer en underskrevet regelblanket fra forældre/værge.

Hent blanketten her:
Regler for Randers
Regler for Aalborg