Priser i Klatreparken Randers sæson 2024

Børn til og med 8 år*160 kr
Junior 9-11 år230 kr.
Voksen 12+ år280 kr.

*Vi anbefaler klatring fra 6 år og opefter.

Prisen inkluderer leje af komplet klatreudstyr og instruktion ved uddannet personale.

Der er gratis adgang i hele parken og mulighed for at følge de klatrende fra jorden. Kun dem, der skal op i højden at klatre, skal betale.

Åbningstider for klatring: Se skemaet længere nede på siden eller vores bookingsystem.

Vi anbefaler altid at booke tid på forhånd

Vil du være sikker på, at vi har ledige pladser, så anbefaler vi, at man booker tid på forhånd – også selvom man bare kommer et par stykker. Det er også muligt at klatre uden booking (indenfor normal åbningstid), men vi kan ikke garantere, at der er plads på dagen, medmindre man har booket.

Der kan bookes plads gennem vores bookingsystem.

Ring endelig til os (81 81 37 80) eller send en mail, hvis du har spørgsmål til, hvordan du booker en klatretid. 

Vi åbner altid gerne Klatreparken Randers udenfor den almindelige åbningstid for større grupper (min. 8 voksne). Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene, og derfor har vi ofte mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

Klubkort og rabatter

Et Klubkort til Klatreparken giver adgang til Klatreparken Silkeborg, Klatreparken Aalborg og Klatreparken Randers for kun kr. 160,- pr. gang i et helt år fra købsdatoen. Med et klubkort får du også 20 % rabat på entreprisen i Aalborg Zoo og Randers Regnskov.

Vores klubkort kan købes for kr. 80,-, når du har besøgt en af vores parker til normalpris. Klubkortet skal købes samme dag som der klatres og kan ikke kombineres med andre rabatter, særarrangementer eller lignende.

Et årskort til Aalborg Zoo, Randers Regnskov og Faarup Sommerland giver 20 % rabat på entreprisen i Klatreparken. En dagsbillet til Aalborg Zoo giver 20 % rabat på entréprisen i Klatreparken – dagsbilletten er gyldig i 8 dage.

Læs mere om arrangementer for medlemmer af Klub Klatreparken.