KENDER DU NOGEN DER SKAL GIFTES? OG SKAL DET FEJRES MED POLTERABEND?!

Lad os være en del af den gode dag og gøre den endnu vildere! Tag den kommende brud og/eller gom med i Klatreparken Randers eller Klatreparken Aalborg og giv dem en sjov dag med både fysisk og mental udfordring.

Prisen er 250-275 kr.pr person og inkluderer klatreudstyr og instruktion. Gruppen modtages af uddannet personale, som hjælper med udstyr og instruktion til sikkerhedssystemet. Herefter er det bare at give den gas på banerne.

Vi gør gerne ekstra ud af, at den kommende brud eller gom bliver udfordret max – dette uanset om det er aktivitet på de lave baner eller baglæns frit fald fra højderne, der skal til for at få dagens hovedperson til at ryste i bukserne.

Praktisk info:

– Udklædning er naturligvis tilladt, dog frarådes “flagrende” dele pga. svævebanerne

– Alkohol før og under aktivitet på klatrebanerne er ikke tilladt (men I må gerne medbringe en øl eller to til at nyde bagefter)

Der må gerne medbringes mad og drikke, der kan nydes ved et reserveret bord i vores hyggelige hytte eller I kan lade os sørge for det hele. Vi kan blandt andet tilbyde store, lækre sandwiches ved bestilling senest 3 dage før arrangement.