KENDER DU NOGEN, DER SKAL GIFTES? OG SKAL DET FEJRES MED POLTERABEND?!

Lad os være en del af den gode dag og gøre den endnu vildere! Tag den kommende brud og/eller gom med i Klatreparken Randers, Klatreparken Aalborg eller Klatreparken Silkeborg og giv dem en sjov dag med både fysisk og mental udfordring.

Prisen er 280 kr. pr. person i Randers og Silkeborg, 30kr. pr person i Aalborg og inkluderer klatreudstyr og instruktion. Gruppen modtages af uddannet personale, som hjælper med udstyr og instruktion til sikkerhedssystemet. Herefter er det bare at give den gas på banerne.

Vi gør gerne ekstra ud af, at den kommende brud eller gom bliver udfordret max – dette uanset om det er aktivitet på de lave baner eller baglæns frit fald fra højderne, der skal til for at få dagens hovedperson til at ryste i bukserne.

Alkoholpolitik

Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol eller andre rusmidler under klatringen. Instruktøren kan efter eget skøn nægte berusede gæster adgang til klatrebanerne uden refundering af billetten. Når I er færdige med klatringen, er I meget velkomne til at nyde en medbragt øl eller lign. ved vores hyggelige hytte.

Praktisk information

Prisen er 280 kr. pr. person i Randers og Silkeborg, 300 kr. pr person i Aalborg og inkluderer klatreudstyr og instruktion. Gruppen modtages af uddannet personale, som hjælper med udstyr og instruktion til sikkerhedssystemet.

Herefter er det bare at give den gas på banerne. 

Vi anbefaler at man sætter 3-4 timer af til arrangementet. Har I ikke så lang tid, kan det også lade sig gøre, men så skal I ikke forvente at kunne nå alle banerne.