Book tid ved at kontakte os

Læs vores informationer om COVID-19 før du booker. 

Vi opfordrer kraftigt til at booke tid på forhånd, da vi ikke kan garantere plads uden. For at mindske antallet af gæster i parken fraråder vi at I møder op uden booking – ring i stedet til os på telefon 81813780.

Sidste instruktion på dage med faste åbningstider er kl. 14.00, og telefonen lukker herefter. 

Der kan bookes plads ved at ringe (81813780), maile (randers@klatreparken.dk for booking i Randers; aalborg@klatreparken.dk for booking i Aalborg) eller skrive til os på facebook.com/klatreparkenranders / facebook.com/klatreparkenaalborg

Vi anbefaler alle at booke plads, men grupper på over 8 personer skal altid booke på forhånd og kan desuden booke uden for åbningstid. Et gruppearrangement kan tilrettelægges på flere måder og tilgodese behov hos både store og små. I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os (randers@klatreparken.dk /aalborg@klatreparken.dk), for mere information om de forskellige muligheder for et gruppearrangement.

Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene og derfor har vi ofte mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.