Book tid ved at kontakte os

Vi anbefaler altid at booke plads. Weekender og ferier er ofte meget travle og for at være sikker på en sele, skal du booke tid på forhånd.

Der kan bookes plads ved at ringe (81813780), maile (randers@klatreparken.dk for booking i Randers; aalborg@klatreparken.dk for booking i Aalborg) eller skrive til os på facebook.com/klatreparkenranders / facebook.com/klatreparkenaalborg

Vi anbefaler alle at booke plads, men grupper på over 8 personer skal altid booke på forhånd og kan desuden booke uden for åbningstid. Et gruppearrangement kan tilrettelægges på flere måder og tilgodese behov hos både store og små. I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os (randers@klatreparken.dk /aalborg@klatreparken.dk), for mere information om de forskellige muligheder for et gruppearrangement.

Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene og derfor har vi ofte mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.