Book tid ved at kontakte os

Vi anbefaler altid at booke plads. Lørdage er meget travle og for at være sikker på en sele, skal du booke tid på forhånd. Søndag er der i Klatreparken Randers som oftest plads uden booking, men vil du være 100% sikker på plads, så book!

Der kan bookes plads ved at ringe (81813780), maile (randers@klatreparken.dk for booking i Randers; aalborg@klatreparken.dk for booking i Aalborg) eller skrive til os på facebook.com/klatreparkenranders / facebook.com/klatreparkenaalborg

Grupper på over 8 personer skal altid booke på forhånd og kan desuden booke uden for åbningstid. Et gruppearrangement kan tilrettelægges på flere måder og tilgodese behov hos både store og små. I er altid velkommen til at ringe eller skrive til os (randers@klatreparken.dk /aalborg@klatreparken.dk), for mere information om de forskellige muligheder for et gruppearrangement.

Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene og derfor har vi ofte gange mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.