Priser i Klatreparken Randers

Børn 6-8 år150 kr
Junior 9-11 år200 kr.
Voksen 12+ år260 kr.

 

Prisen inkluderer leje af komplet klatreudstyr og instruktion ved uddannet personale.

Der er gratis adgang i hele parken og mulighed for at følge de klatrende fra jorden. Kun dem, der skal op i højden at klatre, skal betale.

Åbningstider for klatring: Se skemaet længere nede på siden.

Vi anbefaler altid at booke tid på forhånd

Vil du være sikker på, at vi har ledige pladser, så anbefaler vi, at man booker tid på forhånd – også selvom man bare kommer et par stykker. Det er også muligt at klatre uden booking (indenfor normal åbningstid), men vi kan ikke garantere, at der er plads på dagen, medmindre man har booket.

Der kan bookes plads ved at ringe (81 81 37 80) eller bruge denne kontaktformular.
Der kan også bookes plads ved at maile til os eller kontakte os via Facebook.

Vi åbner altid gerne Klatreparken Randers udenfor den almindelige åbningstid for større grupper (min. 8 voksne). Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene, og derfor har vi ofte mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

Klubkort og rabatter

Et Klubkort til Klatreparken giver adgang til Klatreparken Aalborg og Klatreparken Randers for kun kr. 150,- pr. gang i et helt år fra købsdatoen. Med et klubkort får du også 20 % rabat på entreprisen i Aalborg Zoo.

Vores klubkort kan købes for kr. 50,-, når du har besøgt en af vores parker til normalpris. Klubkortet skal købes samme dag som der klatres og kan ikke kombineres med andre rabatter, særarrangementer eller lignende.

Et årskort eller dagsbillet til Aalborg Zoo og Faarup Sommerland giver 20 % rabat på entreprisen i Klatreparken. Dagsbilletten er gyldig i 8 dage.

Læs mere om arrangementer for medlemmer af Klub Klatreparken.

Læs mere om Elrodagene