Priser i Klatreparken Randers

Børn 6-8 år150 kr
Junior 9-11 år200 kr.
Voksen 12+ år260 kr.

 

Prisen inkluderer leje af komplet klatreudstyr og instruktion ved uddannet personale.

Der er gratis adgang i hele parken, og mulighed for at følge de klatrende fra jorden. Kun dem, der skal op i højden at klatre skal betale.

Åbningstider for klatring: Se skemaet længere nede på siden.

Vi anbefaler altid at booke tid på forhånd

Vil du være sikker på at vi har ledige pladser, så anbefaler vi at man booker tid på forhånd – også selvom man bare kommer et par stykker. Det er også muligt at klatre uden booking (indenfor normal åbningstid), men vi kan ikke garantere der er plads på dagen medmindre man har booket.

Der kan bookes plads ved at ringe (81 81 37 80) eller bruge denne kontaktformular.
Der kan også bookes plads ved at maile til os eller kontakte os via Facebook.

Vi åbner altid gerne Klatreparken Randers udenfor den almindelige åbningstid for større grupper (min. 8 voksne). Er I nogle stykker eller en mindre gruppe, der gerne vil ud at klatre uden for normal åbningstid, så kontakt os endelig. Vi oplever at have rigtig mange bookinger i hverdagene og derfor har vi ofte mulighed for at sætte jer på programmet, selvom I ikke er så mange.

Årskort og rabatter

Et årskort eller dagsbillet til Aalborg Zoo giver 20 % rabat på entreprisen i Klatreparken. Dagsbilletten er gyldig i 8 dage.

Et årskort til Klatreparken giver adgang til Klatreparken Aalborg og Klatreparken Randers for kun kr. 150,- pr. gang i et helt år fra købsdatoen. Med et årskort får du også 20 % rabat på entreprisen i Aalborg Zoo.

Vores årskort kan købes for kr. 50,- når du har besøgt en af vores parker til normalpris. Årskortet skal købes samme dag som der klatres, og kan ikke kombineres med andre rabatter, særarrangementer eller lignende.